3D Futómű állítás

Az autók futóművét rengeteg hatás éri: az utak állapota, az időjárási viszonyok és még a forgalmi körülmények is hozzájárulhatnak a károsodásához. Ezért meghatározott időközönként el kell végezni a futómű beállítás lépéseit. A KGYD Autószervizben a legmodernebb műszerekkel győződünk meg gépjárműve állapotáról, majd a legkorszerűbb technológiát alkalmazva végezzük el a javításokat.

Keressen minket bizalommal!
gyors futómű beállítás

Mikor szükséges a futómű beállítás?

  1. Nyári és téli gumik cseréjekor
  2. Kormányzási nehézségek észlelésekor
  3. Gépjárműve erősen húz valamely irányba vezetés közben
  4. A gumiabroncsok egyenetlen kopásakor
  5. A kormánykerék nehezen tér vissza, vagy egyáltalán nincs középállásban
  6. Futómű alkatrészek cseréjekor

Futómű beállítás a KGYD Autószervizben

Ha Ön a felsorolt jelek bármelyikét észreveszi gépkocsiján, akkor ne késlekedjen, mert a meghibásodott futómű megnöveli az üzemeltetési költségeket, csökkenti a közlekedés biztonságát, és vezetéssel kapcsolatos nehézségeket okoz.
A KGYD Autószervizben szakembereink gyorsan és szakszerűen végzik el az ellenőrzést és a javítási munkákat. Az előzetes árajánlat elfogadása után átvizsgáljuk autója felfüggesztését, majd 3 dimenziós technológiánkkal beállítjuk futóművét. Korszerű gépparkunknak köszönhetően nem marad előttünk rejtett hiba!

Miért szükséges a futómű állítást elvégezni?

A helytelenül beállított vagy meghibásodott futómű nagyban befolyásolja a vezetés minőségét. A nehezített kormányzás fárasztó és több odafigyelést, korrigálást igényel az Ön részéről. Emellett sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve az autó alkatrészek is: a lengéscsillapító, gömbfejek, kerékcsapágyak, a gumik és a felfüggesztés is megsínyli a rossz futóműveket. Jobb megelőzni a komolyabb következményeket, ezért ha a vezetés során azt érzi, hogy nehezen irányítható a gépkocsi, forduljon hozzánk szakmai segítségért és elvégezzük a futómű beállítást.

A javítás idejét megvárhatja a helyszínen, ügyfeleink számára kialakított várótermünkben. Időpont egyeztetésért keresse munkatársainkat!

Időpontot kérek