BMW márkaszerviz

Az autó sokunk számára az egyik legértékesebb vagyontárgy, ezért próbálunk rá úgy vigyázni, mint a szemünk fényére. Ennek ellenére történhetnek kisebb-nagyobb balesetek, meghibásodhat egy-egy alkatrész, vagy akár hirtelen le is robbanhat a jármű. Ezek nagyon kellemetlen helyzetek, amelyek sok fejfájást tudnak okozni az autó tulajdonosának. Ilyenkor a legjobb, ha szakszervizhez fordulunk segítségért, ahol a jól felkészült szakemberek megoldást tudnak nyújtani a felmerülő problémákra.

Ha profi BMW szerviz után nézelődik, ne keresgéljen tovább: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket bizalommal!
megbízható BMW szerviz

BMW szerviz: miért éri meg a KGYD-re bízni a javítást?

  • Megfelelő tapasztalattal rendelkezünk: munkatársaink tapasztalt szakemberek a BMW gépjárművek javításában, így Ön bármilyen meghibásodás esetén biztos kezekben tudhatja autóját. Kollégáink szakszerű állapotfelméréssel és diagnosztikával tárják fel a hiba okát. Az állapotfelmérés során részletesen megvizsgáljuk kocsiját, és amennyiben szükséges, műszeres méréstechnikát alkalmazunk, hogy kielemezzük a gépjármű műszaki állapotát. Mivel szakembereink az összes modellnek ismerik a típushibáit, ezáltal könnyen megállapítják, hogy milyen javítás szükséges.
  • Gyári alkatrészekkel dolgozunk: egy BMW márkaszerviz esetében alapvető elvárás a gyári minőségű alkatrészek használata. Mivel számunkra is a minőség az első, ezért kizárólag gyári BMW alkatrészekkel dolgozunk, a munkafolyamatokat pedig a legkorszerűbb márkaszervizekben is alkalmazott célszerszámokkal végezzük el.
  • Eszközparkunk jól felszerelt: műhelyünkben márkaszervizekben is használt célszerszámokkal, számítógépekkel és diagnosztika géppel rendelkezünk, ezzel is biztosítva ügyfeleink számára a minőségi javítási munkákat. Emellett eredeti szoftver és modul programozáshoz is teljes körű szolgáltatást nyújtunk, illetve 3D futómű beállítást is végzünk.
BMW márkaszerviz Dunaújváros

BMW márkaszerviz gyakori kérdések:

Mikor készül el az autóm?

Tudjuk, hogy nem szívesen nélkülözi autóját, ezért szakembereink segítségével igyekszünk mindig a lehető legrövidebb időn belül lebonyolítani a szükséges szerelési, javítási és karbantartási munkákat. Arról, hogy a szervizeléshez pontosan mennyi időre van szükség, csak az állapotfelmérést, illetve a diagnosztikát követően tudunk pontosan tájékoztatást adni.

Online vagy papír alapú a szervizkönyv?

Amennyiben a BMW szerviz mellett dönt, BMW-je online szervizkönyvében pontosan lekövethetőek lesznek az elvégzett munkafolyamatok. Az Ön által igényelt kódolást, amellett, hogy gyári BMW programunkkal végezzük el, bejegyezzünk autója online szervizkönyvébe is, így nem kell a papírokkal bajlódni.

Segítséget kérhetek a kárrendezésben is?

Törött, karambolos jármű esetén a kárrendezésben és ügyintézésben is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Amennyiben gépkocsiját nálunk javíttatja, megkíméljük Önt a kimerítő adminisztrációtól. A kárfelvételtől kezdve biztosítjuk a szükséges nyomtatványokat, és segítünk azok kitöltésében is. Ha szükséges, a bankkal, illetve lízingcégekkel is felvesszük a kapcsolatot.

Igényelhetek-e csereautót?

Igen, a javítás ideje alatt KGYD Autókereskedésünkben lehetősége van igénybe venni bérautó szolgáltatásunkat, készlettől függően.

Lehetőség van egyedi szervizelésre is?

A BMW szerviz választása esetén lehetőséget nyújtunk utólagos extrák beszereltetésére, kódolására, valamint modulok programozására is, így egyedi igényeknek is meg tudunk felelni.

További kérdései merültek fel a BMW márkaszerviz kapcsán? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!