KGYD Autószerviz az első BMW-re szakosodott
szerviz Dunaújvárosban és térségében!

BMW gépjárművek javításában tapasztalt szakembereink rövid időn belül, elvégzik a szükséges szerelési, javítási és karbantartási munkákat! Elsődleges számunkra a minőség, ezért kizárólag gyári BMW és gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, valamint a munkafolyamatokat a legkorszerűbb, márkaszervizekben is alkalmazott célszerszámokkal végezzük el.

Amennyiben autószervizünkben javíttatja autóját, akár BMW-je online szervizkönyvében is pontosan lekövethetőek az elvégzett munkafolyamatok. Szakembereink az összes modellnek ismerik a típushibáit, ezáltal könnyen megállapítják, hogy milyen javítás szükséges. Márkaszervizekben is használt célszerszámokkal, számítógépekkel és diagnosztika géppel rendelkezünk műhelyünkben, ezzel is biztosítva ügyfeleink számára a minőségi javítási munkákat.

Törött, karambolos jármű esetében a kárrendezésben és ügyintézésben is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Ezen felül a javítás ideje alatt KGYD Autókereskedésünkben lehetősége van igénybe venni bérautó szolgáltatásunkat. (készlettől függően)

BMW gépjárműve eredeti szoftver és modul programozásához autószervizünk teljes körű szolgáltatásait nyújtja!
Gyári BMW programunkkal végezzük el az Ön által igényelt kódolást, majd bejegyezzük autója online szervizkönyvébe.

Egyedi igények alapján lehetőséged van utólagos extrák beszereltetésére, kódolására, valamint modulok programozására is!

Tudja megbízható, tapasztalt kezekben BMW járművét!

Keressen minket bizalommal!