Alvázvédelem

Az alvázvédelem remek módja a korrózió okozta autókárosodás megelőzésének. Ha nem teszünk ellene, előbb a karosszéria, majd idővel a fontosabb alkatrészek is tönkre mennek. A KGYD Autószerviz hatékony és több éves alvázvédelmet garantál korszerű műhelyében az Ön autója számára is: kérjen tőlünk előzetesen időpontot!

Kapcsolat
alvázvédelem korrózió tartós alvázvédelem alvázvédelem csereautó

Alvázvédelem szolgáltatás a KGYD Autószervizben

A korrózió az autókat leggyakrabban az alsó felületeiken támadja meg. Ha még időben orvosoljuk a problémát és alvázvédelemmel látjuk el a járművet, akkor hosszú évekkel meghosszabbíthatjuk annak élettartamát.

A KGYD Autószerviz csapata az alvázvédelem során nem csupán az autó alvázát, hanem az üregeket – például a küszöb belsejét is – ellátja megfelelő védőréteggel. Mindezt egy alapos mosás előzi meg: átmossuk a járművet és annak érintett felületeit, majd a legkisebb rozsdafoltokat is eltávolítjuk egy drótkefével.

Ezután következik a tényleges alváz és üregvédelem: egy szórópisztollyal alaposan felvisszük a védőfolyadékot. A munkafolyamat általában 3 napig szokott tartani, amíg létrejön a tartós alvázvédelem. A KGYD Autószerviz szerelői minden gépjármű esetében az érintett területeken legalább 3 évig sikeresen megakadályozzák a korrodálódást.

Alvázvédelem a KGYD Autószervizben: miért érdemes minket választani?

Kiválóan képzett szakemberek dolgoznak szervizünkben

Nagy tapasztalattal rendelkező szerelőgárdánk már hosszú évek óta állnak rendelkezésre mindenki számára, akinek gépjárműve javításra/karbantartásra szorul. Rutinosan és hatékonyan oldják meg egyaránt a kisebb karosszéria-, valamint a nagyobb, karambolos járművek javítását is. A KGYD Autószervizben minőségi garanciát vállalunk: mind az általunk elvégzett javításokra, mind pedig a tőlünk származó anyagokra is.

Alvázvédelem innovatív, modern körülmények között

A minőségi munkához minőségi szerszámok és berendezések szükségesek. A KGYD Autószerviz modern körülmények között és korszerű eszközparkkal felszerelve hatékony munkavégzést tud garantálni minden ügyfelének. Többek között három csápos emelővel, három szerelőállással, valamint egy 4 oszlopos aknaemelővel is büszkélkedhetünk. Amennyiben Ön ránk bízza autója alvázvédelmét, mi professzionálisan elvégezzük annak minden apró lépését.

Az alvázvédelem időtartamára csereautót is biztosítunk Önnek

Miután egy átlagos alvázvédelem kivitelezése 3 napot szokott igénybe venni, ez azt jelenti, hogy arra az időre nélkülöznie kell gépjárművét. Mi tudjuk, hogy sokak számára ez rendkívül kényelmetlen tud lenni, ezért addig biztosítunk szükség esetén csereautót ügyfeleinknek. Így szerelőink is nyugodt lelkiismerettel tudnak dolgozni, Ön pedig addig is folytathatja megszokott életvitelét.

Egyéb gépjármű szerelési munkát is nyugodtan ránk bízhat

A KGYD Autószerviz igyekszik folyamatosan növelni szolgáltatási portfólióját. Ennek köszönhetően az évek alatt rendkívül kiszélesedett javítási-karbantartási repertoárunk. Márkafüggetlenül vállaljuk az autóvillamossággal, a futómű beállítással, a szélvédővel, autóklímával, kárrendezéssel, diagnosztikával és egyéb javítási feladatokkal kapcsolatos munkákat. Mindezek mellé pedig az első kapcsolatfelvételtől kezdve az együttműködés végéig barátságos, segítőkész bánásmódra számíthat.

Kérdései lennének szolgáltatásunkat illetően? Kérjen segítséget kollégáinktól elérhetőségeink valamelyikén!