Autófesték keverés

A karcolások és sérülések egyik autón sem mutatnak jól. A kopott vagy berozsdásodott felületeket viszont újrafestéssel nagyon szépen el lehet tüntetni. Amennyiben tudja autója pontos színkódját, visszanyerheti gépjárműve eredeti árnyalatát és fényezési állapotát. De ha szeretné, teljesen át is festheti azt, a régi szín helyett választhat egy másikat. A KGYD Autószerviznél minőségi módon oldható meg az autófesték keverés: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat
autófesték keverés igény szerint autó színkeverés kgyd színkeverés autóhoz szakértők által

Autófesték keverés: miért válassza a KGYD Autószervizt?

Csúcsminőségű festéket állítunk elő

A KGYD Autószerviznél kiemelt hangsúlyt fektetünk a magas minőségre, ezért az autó színkeverés esetében csak a legjobb festékekkel dolgozunk. Szakértőink segítségével bármilyen árnyalatot elő tudunk állítani, nálunk a normál, metál vagy gyöngyház fényű szín előhívása is megoldható. Ehhez mindössze autója pontos színkódjára és egy mintára van szükségünk, ezt követően el is tudjuk kezdeni a festék kikeverését.

Autó színkeverés 21. századi autószervizben

Műhelyünk jól felszerelt és korszerű eszközökkel ellátott. Ahhoz, hogy színkeveréskor elő tudjuk hívni a kívánt árnyalatot, számítógépes színmérési műszert használunk. A modern gépezet segítségével megbízható és profi munkát tudunk végezni, így Ön biztos lehet abban, hogy azt a színt kapja kézhez, amelyet megrendelt tőlünk. 21. századi autószervizünkben az autó javítása, illetve bevizsgálása is gyorsan és zökkenőmentesen zajlik. Forduljon hozzánk bizalommal!

Szükség esetén vállaljuk autója teljes fényezését

Szervizünkben készséggel segítünk új külsőt varázsolni gépjárműjének. Tapasztalt munkatársaink teljesen el tudják tüntetni az autó sérüléseit, de egy régebbi járműnek is új megjelenést tudnak adni. Autófényezéskor ráadásul egyedi igényeket is teljesítünk: ha nem szeretné a teljes autót, csak a motort vagy más elemeket fényeztetni, mi arra is lehetőséget biztosítunk.

Az autófesték keverés mellett más szolgáltatást is nyújtunk

A KGYD Autószervizben az autófesték keverés mellett rengeteg egyéb szolgáltatással is várjuk ügyfeleinket. Legyen szó állapotfelmérésről, diagnosztikáról, flottakezelésről vagy fényszóró beállításról, mi gyorsan és hatékonyan oldjuk meg felmerülő kéréseit, illetve problémáit. Szervizünkben a karosszériajavítás, a 3D futómű beállítás és az autóklíma töltés, illetve szerelés is igénybe vehető. Ezek mellett a műszaki vizsgáztatásban is segítünk, valamint az eredetiség vizsgálatot is elvégezzük autóján. Mindezt megfizethető és korrekt áron tesszük.

Színkeverés autóhoz: hogyan veheti igénybe a szolgáltatást?

  1. Rendeléskor adja meg a gépjárműve információs tábláján található betű és/vagy számsort. Új szín esetében válassza ki színkártyából a megálmodott színt. Ha bizonytalan, kérjen segítséget tőlünk kapcsolati oldalunkon!
  2. Adja le rendelését a szerviznél, és mi hozzálátunk a szín kikeveréséhez.
  3. Amint elkészültünk a festék előállításával, értesítjük Önt, és már meg is vásárolhatja azt a Shopban.

Felkeltettük érdeklődését az autófesték keverés iránt?

Keressen minket bizalommal!