Autóvillamosság

A gépjárművekben ma már számtalan olyan elektromos alkatrész van, amely megkönnyíti a vezetést, és kényelmessé teszi az autó mindennapos használatát. Ilyen eszköz a beépített navigációs rendszer, a tolatóradar, a HIFI és a Bluetooth-os kihangosító, de elektromos működést feltételez az akkumulátor és a generátor is. Ezek váratlanul meghibásodhatnak, bevizsgálásra, illetve cserére szorulhatnak. A KGYD Autószerviz számos autóvillamosság szolgáltatással várja az autótulajdonosokat: a szakszerű javítás érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket!
autóvillamosság szakszerűen autóvillamosság Dunaújváros profi szerviz autóvillamosság árak megfizethető javítás

Autóvillamosság a KGYD Autószerviznél: miért éri meg minket választani?

Sokrétű segítséget nyújtunk

Jól felszerelt és korszerű szervizünkben különböző autóvillamossági szolgáltatással várjuk ügyfeleinket. Bevizsgáljuk, illetve javítjuk az indítómotort és a generátort, segítünk a központi zár beszerelésében és szervizelésében, ellenőrizzük és szükség esetén cseréljük az akkumulátort. Nálunk a hibakód olvasás, illetve törlés, valamint a fényszóró beállítás is megoldható. Ha elektromos ablakemelője meghibásodott, annak a szervizelését is vállaljuk. Ezek mellett a Bluetooth-os kihangosító, a HIFI, a tolatóradar és kamera, valamint a lopásgátló és navigációs rendszer beszerelését is elvégezzük.

Autóvillamosság Dunaújváros: gyors javításra törekszünk

Tudjuk, mennyi kellemetlenséget tud okozni, ha autóját napokig nélkülöznie kell. Ezért szervizünkben igyekszünk rövid időn belül megtalálni a hiba okát, és mielőbb kijavítani azt. Modern eszközeinknek köszönhetően gyorsan be tudjuk azonosítani a probléma forrását, így a javítást célszerűen és hatékonyan tudjuk elvégezni. Ha behozza szervizünkbe autóját, a bevizsgálás után tájékoztatni is tudjuk Önt arról, hogy az adott szervizelés mennyi időt vesz igénybe. Alkatrészek beszerzése esetén a várakozási idő meghosszabbodhat, de ilyenkor is igyekszünk a lehető leggyorsabb ügyfélkiszolgálásra.

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk

A KGYD Autószerviznél munkatársaink rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az autóvillamosság terén. Az elmúlt években több ezer autó szervizelését végeztük el, és büszkék vagyunk az általunk biztosított kiváló minőségre és ügyfeleink elégedettségére. Komoly szaktudásunknak köszönhetően már sok autótulajdonosnak segítettünk életet lehelni járművébe.

Autóvillamosság árak: mennyibe kerül a javítás?

Előre meghatározott árral nem tudunk szolgálni. A javítás pontos költségét csak akkor tudjuk megmondani, ha a helyszínen bevizsgáltuk a gépjárművet, és láttuk a hiba mértékét, illetve felmértük, hogy szükség van-e alkatrészcserére.

Időpontot kérne autóvillamossági szolgáltatásaink egyikére?

Keressen minket bizalommal!