KGYD Autószerviz felnijavítás

A kátyúk, padka és járda okozta sérülések után előfordul, hogy szakértőket kel megbízni a helyrepofozással. A KGYD Autószervizben a felnijavítás szolgáltatás is a legmodernebb eszközökkel és a legjobb szakemberek közreműködésével történik. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Keressen minket!
felni felújítás szakszerűen

Felnijavítás profi eszközökkel:

Profi rázópados diagnosztizálás: a hibás felniket gyakran már csak akkor lehet észrevenni, amikor a jármű kormányozhatóságára is kihat a probléma. Ilyenkor a futóműgondokat is orvosolni kell: szervizünkben 3D rázópados futóművizsgálattal állapítjuk meg. A futómű beállítás egy valós útviszonyokat imitáló 3 dimenziós rázópadon történik, így hamar kiütköznek a valódi hibák a járművön. Ha az Ön autója is nehezebben kormányozható, mint korábban, akkor előfordulhat, hogy a felni forgási síkjai javításra szorulnak.

Modern autószerviz profi szakemberekkel: térségünkben a KGYD Autószerviz az egyik legkorszerűbb technológiákkal felszerelt műhely. Kétszintes telephelyünkön több tízezer jármű különféle javítását végeztük már el. Köztük temérdek felnijavítás és felni felújítás is elhagyta szerelőink kezét. Ön is a legnagyobb nyugalommal bízhatja ránk gépjárművét: márkafüggetlen szervizünkben a legismertebb gyártók típusaival foglalkozunk.

Nem kell sorban állnia a szervizben: ha Önnek is elege van a rengeteg várakozásból, akkor kérjen tőlünk időpontot! Szervizünkbe előre leegyeztetheti a javítást percre pontosan, és megspórolhatja az időhúzó és felesleges sorban állást. Kényelmes ügyfélvárónkban még egy kávét vagy hűsítőt is elfogyaszthat, amíg munkatársaink elvégzik a munkát.

Felni görgőzés és felni felújítás a KGYD Szervizben: használtan vásárolta autóját és felújításra szorulnak az alufelnik? Régi már a járműve és a felnik szerkezeti javításra szorulnak? Kollégáink segítségét mindegyik esetben igénybe veheti: forduljon bizalommal csapatunkhoz!

Bármilyen felnihibával hozzánk fordulhat: ha ráz a kormány, ha véletlenül parkolás közben lepadkázta, ha beleégett a fékpor, de akkor is, ha csak új felniket szeretne. Mindegyik esetben van megoldás dunaújvárosi szervizünkben, ugyanis nekünk az Ön elégedettsége a legfontosabb.

Felnijavítás és felni felújítás szolgáltatásaink a KGYD Autószervizben:

  • Felnijavítás: felni görgőzés, alufelni szerkezeti javítása
  • Felni hegesztés: alufelni repedéseinek javítása
  • Felni esztergálás: felnisérülések helyreállítása esztergapadon
  • Polírozás, fényezés: alufelnik csiszolása, majd fényezése korszerű autó fényezési technológiákkal
  • Padkasérülések javítása: horzsolások, repedések kijavítása
  • Felni centrírozás: kerékszerelés utáni egyensúlyozás
  • Felni tömítések javítása
  • Alufelni festékeltávolítás vegyszeresen vagy homokszórással

Felketettük érdeklődését szolgáltatásink iránt? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Kapcsolat