Karosszéria javítás a KGYD Szervizben

A karosszéria javítás egy átfogó munkafolyamat, ami a járművön keletkezett horpadások, törések, súrlódások és a rozsdásodás kijavítására szolgál. A KGYD Autószervizben a legmodernebb eszközökkel felszerelkezve várjuk az akár súlyos mértékben sérült járműveket is: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés
karosszéria javítási munkálatok

Miért válassza a KGYD Szerviz autó karosszéria javítás szolgáltatását?

Gyári minőségű végeredmény: csapatunkkal minden típusú javítási munkálatot házon belül végzünk el, hogy a legjobb minőségű munkát tudjuk Önnek biztosítani. Tudjuk, hogy mennyire bosszúságos, amikor egy véletlen baleset, netán karambol során teljesen tönkremegy az autó karosszériája. Mi azért végzünk ennyire pontos munkát, hogy a gyári állapotokat a lehető legnagyobb mértékben tudjuk visszaállítani.

Modern autószerviz: dunaújvárosi szervizünkben a legmodernebb eszközökkel vagyunk felszerelkezve, hogy minél pontosabban tudjuk a keletkezett hibákat javítani. Korszerű technológiáinknak köszönhetően még színvonalasabb munkát tudunk Önnek nyújtani, melynek a tartósságát sem lehet kifogásolni.

Magasan képzett szakember gárda: a KGYD Autószervizben jó kezek között hagyhatja megsérült autóját. Természetesen egy alapos állapotfelmérést követően egyeztetjük Önnel, hogy véleményünk szerint milyen munkálatokat kell elvégeznünk autókarosszéria javítás során és a munkafolyamatokról is mindvégig kellőképp tájékoztatjuk Önt.

Autófényezés egy helyen: a munkafolyamatok végén természetesen a karosszéria fényezésére is szükség van. Több szintes szervizünkben high-tech eszközökkel gondoskodunk a felújított jármű esztétikai megjelenéséről is. Sőt, ha szeretné, akkor egyéni színkeverés is lehetséges telephelyünkön, így bármilyen színt választhat.

Teljeskörű karosszéria helyreállítás: szolgáltatásunk széleskörű megoldást nyújt különféle külső és belső rongálódásokra. Leggyakrabban az alábbiakat végezzük el a karosszéria kipofozásakor: felületi sérülések javítása, alvázcsere, elemcsere, ajtóüveg és szélvédőcsere, korrodálódott felületek kezelése és légzsákcsere. Amennyiben Ön külön szolgáltatásokat is szeretne igénybe venni, természetesen munkatársunkkal egyeztethet a további javításokról.

Karosszéria javítás kárügyintézéssel

Gyakran a karosszéria elemek helyreállítására azért van szükség, mert baleset, koccanás vagy rosszabb esetben karambol során keletkeznek. Ön akkor is számíthat munkatársainkra, ha kárügyintézést is le kell bonyolítani: ügyfélszolgálatunkon kollégáink segítenek a kár felmérésében, majd belefognak a dokumentumok kiállításába.

A gyors és rugalmas kárügyintézés során csapatunk képviseli Önt, és a bejelentéstől kezdve a kész autó átadásáig minden terhet leveszünk a válláról. Az a célunk, hogy ügyfeleinkre minél kevesebb adminisztratív feladat háruljon, így Ön a mindennapi teendőire koncentrálhat.

Autókarosszéria javítás árak

A javítás pontos költségeit akkor tudjuk meghatározni, ha a kár mértékét először gondosan felmértük. Az óradíjunk mellett az is nagyban befolyásolja a végső összeget, hogy milyen alkatrészeket kell az autóhoz beszerezni. Érdemes ezért először felvenni velünk a kapcsolatot és az autó karosszéria javítás árakról személyesen egyeztetni egy felmérést követően.

Ön is biztos kezekben szeretné tudni autója karosszéria javítását? Kérjen ajánlatot űrlapunk kitöltésével!

Keressen minket bizalommal!