Professzionális szélvédőcsere

A szélvédő a gépjárművek legnagyobb üvegfelülete, melynek épsége garantálja a biztonságos vezetést. A KGYD Autószervizhez akkor is fordulhat, ha rendszeres beázás, netán felpattanó kövek vagy törés miatt szükséges a szélvédőcsere. Vegye fel velünk a kapcsolatot eljött az idő a szélvédőcserére!

Keressen minket!
kgyd szélvédőcsere

Szélvédőcsere a KGYD Autószervizben: miért éri meg minket választani?

A térség egyik legmodernebb szervize: dunaújvárosi telephelyünkön nemcsak a KGYD Autókereskedés található meg, hanem egy kétszintes, korszerű technológiákkal felszerelt szerviz is. Itt zajlik a személygépjárművek üvegjeinek javítása is számos más szolgáltatásunk mellett. A legújabb eszközöknek köszönhetően nemcsak kiemelkedő minőségű, de tartós is lesz a végeredmény.

A gyári szélvédővel megegyező minőségű pótlás: ha az üveg annyira megsérül, hogy kijavítani már nem lehet a hibákat, akkor a teljes szélvédőcsere jelenti az egyedüli és biztonságos megoldást. A legnagyobb félelme ilyenkor a járműtulajdonosoknak, hogy egy silány minőségű utánzat kerül az autóba. A KGYD Szervizben nem kell ilyentől tartania: csapatunkkal eredeti beszállítóktól szerezzük be az EU szabványainak is megfelelő ablaküvegeket a gyári minőség érdekében.

Szélvédő minden márkához: márkafüggetlen szervizünk több autó nagykereskedéssel is kapcsolatban áll. Alkatrészek és szélvédő-valamint oldalsó ablaküvegek a legnagyobb német, japán és francia gyártók típusaihoz kivétel elérhetők nálunk.

Magasan képzett autószerelő szakemberek: szervizünkben biztos kezekben tudhatja autóját még akkor is, ha olyan kényes ügyről van szó, mint a teljes szélvédő kicserélése. Időpont egyeztetés után munkatársunk elvégzi az előzetes felmérést és leegyezteti Önnel, hogy hány órát vesz igénybe a javítás. Ekkor a pontos költségeket is leegyeztetjük.

Ablakok javítása az egész járművön: nemcsak a szélvédőn jelentkezhetnek problémák. Az oldalsó ablakok és a hátfalüveg is beázhat, megsérülhet az Ön járművén is. Természetesen ilyen esetben is bizalommal fordulhat hozzánk.

Mi a szélvédőcserélés menete?

  • Először szakkollégánk megállapítja a szélvédő típusát (pl. akusztikus, szolár szenzoros, fűthető, kamerás stb.)
  • Ezután akadálymentesítésre van szükség, hogy könnyen az üveghez férhessünk.
  • A régi üveget kivágjuk és letakarítjuk a szélvédőkoszorút.
  • A megfelelő módon előkészítjük a helyet az új ablaküvegnek.
  • Az utolsó előtti lépés az üveg beragasztása.
  • Végezetül visszaszereljük a kibontott alkatrészeket és hagyjuk megszáradni a ragasztást.

Szélvédőcsere árak a KGYD Autószervizben

Szervizünkben a szélvédő javítása és teljeskörű cseréje az üveg árából és a munkadíjból áll össze. A végső költségeket csak személyes egyeztetés után tudjuk megmondani: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket bizalommal!