Állapotfelmérés

Autója állapotát modern eszközeinkkel részletesen megvizsgáljuk. Megtaláljuk a hiba okát, majd az egyeztetést követően rövid időn belül kijavítjuk. Jól felszerelt eszközparkunknak köszönhetően teljes körű szolgáltatásaink állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Magasan kvalifikált munkatársaink gyorsan és megbízható módszerekkel kiderítik, hogy mi áll autója meghibásodása mögött.

Keressen minket bizalommal!

Diagnosztika

A diagnosztika célja a gépjármű műszaki állapotának kielemzése, a későbbi meghibásodás feltárható már kezdeti szakaszában. Munkatársaink műszeres méréstechnikával, bontás nélkül dolgoznak, mely után növelhető a javítások pontossága, valamint a jövőbeli karbantartás hatékonysága.

Amikor járműve műszerfalán olyan jel világít, ami nem megszokott, akkor érdemes szakemberhez fordulni és kideríteni mi állhat a háttérben. A műszaki diagnosztika műszeres méréstechnikai vizsgálatok összessége, amellyel a gépjármű műszaki állapota megbontás nélkül feltárható. Ennek segítségével találjuk meg a hibaforrást majd ezt követően kezdjük el a javítási munkát. Minden esetben a kód kiolvasását és a hiba konkrét okának megtalálását követően árajánlatot adunk Ügyfeleinknek, majd a megrendelés után kezdjük el a szerelést.
Megfelelő diagnosztikai eszközökkel segítünk a baj elkerülésében és a hiba feltárása után házon belül elvégezzük a javítási munkálatokat.

Keressen minket bizalommal!

Flottakezelés

A vállalati járműpark karbantartása flottapartnereink számára rendkívüli előnyökkel jár! Munkatársaink segítenek Önnek az ügyintézés és az adminisztráció folyamatában is. Egytől akár százig terjedő autós flottáknak nyújtunk egyedi megoldást.

Tréler szolgáltatásunkkal meghibásodott járművét elszállítjuk szervizünkbe, ahol munkatársaink elvégzik a szükséges javításokat. Teljes körű szolgáltatásaink kis- és nagyvállalatok számára is elérhetőek.

Kibővített szolgáltatásaink mellett jelentős kedvezményeket nyújtunk flotta partnereinknek, legyen szó időszakos vagy nagy szervizről, gumiabroncs ellenőrzésről, dokumentálásról, fényezésről, vagy akár műszaki vizsgáról.

Minden vállalat számára személyre szabott, egyedi árajánlatot kínálunk.

Keressen minket bizalommal!
LETÖLTHETŐ BROSSÚRÁNK

Kárügyintézés

A szervizek esetében a biztosítók szerződött partnere azt jelenti, hogy amikor a károsult a gépkocsijával felkeresi az említett autószervizt és bejelenti a kárt gyakorlatilag szinte ugyanaz mintha ezt a biztosító társaságnál tenné meg.

A javító haladéktalanul meg tudja támogatni a kárrendezést, mert a pontos kárbejelentés fél siker. A tapasztalt kárrendező többnyire ismeri a kényes szituációkat és segít a károsultnak a problémás helyzetek korrekciójában, így mindig jobb esélyekkel indul a gépkocsi tulajdonosa a kártérítés felé.

Minden, kárrendezési igénnyel hozzánk forduló ügyfelünk érdekét képviselve visszük végig a biztosítási kárügyét.

Keressen minket bizalommal!
További információk

Festék keverés

Szervizünkben lehetőség van az Ön által kívánt árnyalatú, csúcsminőségű festék előállítására. Szakembereinknek autója színkódjára és egy mintára van szüksége, hogy pontosan ugyanazt az árnyalatot kapja, amit igényelt. Adja meg gépjárműve információs tábláján található betű vagy számsort, hogy rövid időn belül előállítsuk a megfelelő színt,

  • normál
  • metál
  • vagy gyöngyház fényűt.

Számítógépes színmérési műszereinkkel előhívjuk a kívánt árnyalatot, amit beazonosítás után a Shopban megvásárolhat.

Keressen minket bizalommal!
További információk

Fényszóró beállítás

A biztonságos közlekedés elengedhetetlen része a megfelelően beállított fényszórók. Az útra vetett fény megfelelő sugara a gépjármű vezetőt segíti az észlelésben, hogy a gyalogosokat, kerékpárosokat időben észrevegye és a többi vezetőt se vakítsa el.

Modern eszközünk segítségével szakembereink gyári állapotába állítják járműve fényszóróját, legyen az halogén, xenon, vagy akár a legmodernebb LED technológiás fényszórórendszer.

A fényszórók beállítása kiemelten fontos a műszaki vizsgát megelőzően, a lámpák ki- és beszerelésekor, esetleges cseréjét követően.

Keressen minket bizalommal!