Autófényezés Dunaújváros

Autóvásárlás esetén nemcsak a jármű belső tulajdonságaira figyelünk fel, hanem a kinézetére is. Ezt a megnyerő külsőt sok használat után is igyekszünk fenntartani, de sajnos történhetnek olyan kisebb-nagyobb balesetek, amelyek csorbát ejthetnek az autó tökéletes megjelenésén. Sérült járművek esetén hatékony megoldást nyújthat az autófényezés, amely új külsőt varázsol kocsijának. Ezt akár használt autók esetében is alkalmazni lehet, így ugyanis életet lehet lehelni egy megfáradt, többéves gépjárműbe is. Ha a cél a profi autófényezés, ne keresgéljen tovább: vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel
autófényezés KGYD

Autófényezés: miért éri meg a KGYD-re bízni a javítást?

Minőségi munkát végzünk

A KGYD Autószerviznél nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Éppen ezért autófényezéskor az autóipar legmodernebb METRON kamrájában, számítógépes színkeveréses technológiával hívjuk elő az Ön által kívánt színt. A tökéletes gyári fedés érdekében csúcskategóriás fényezőanyagokkal dolgozunk. Profi csapatunknak és jól felszerelt szervizünknek köszönhetően a jármű sérüléseit teljesen el tudjuk tüntetni.

Autó fényezés javítás: szakszerű segítséget nyújtunk

Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek minden gépkocsitípus fényezése tekintetében, így Ön bátran ránk bízhatja autóját. A festékkeverés mellett fényszóró polírozással, elemfényezéssel és színkód megállapításával is foglalkozunk. Komoly szaktudásunk segítségével még a megoldhatatlannak tűnő helyzeteket is orvosolni tudjuk: forduljon hozzánk bizalommal!

Sikerünk kulcsa speciális műhelyünkben rejlik

Az autófényezés modern műhelyünkben, speciális helyszínen történik. Az autó fényezés javítás egyik fő szabálya, hogy a folyamatnak a levegőben szálló portól mentesen, túlnyomásos, megfelelő keringető rendszerrel ellátott hőkamrában kell végbemennie. A pormentességben a különböző szűrők és a kamraragacs segítenek. A hőkamrás fényezéshez pedig biztosítjuk a szükséges 20-25 °C-ot.

Egyedi igényeket is teljesítünk az autófényezés terén

Szervizünknél az autófényezés az Ön igényei szerint történik. Ha szeretné, a teljes autót fényeztetjük, de ha csak a motor, vagy más elemek fényeztetését szeretné elvégeztetni, akkor arra is lehetőséget biztosítunk. Mindezt azért tesszük, mert számunkra ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb.

Kárrendezésben is segítünk

A KGYD Autószerviz egyik sajátossága, hogy a kárügyintézésben is támogatni tudjuk ügyfeleinket. A kárfelvételtől kezdve biztosítjuk a szükséges nyomtatványokat, és segítünk azok kitöltésében is. Ha szükséges, akkor a bank, illetve lízingcégekkel is felvesszük a kapcsolatot, hogy ezzel is mentesítsük Önt a fárasztó adminisztráció alól.

Autófényezés árak: mennyibe kerül?

Ahogy a szervizelés, úgy az autó fényezés javítás esetében sem tudunk előre meghatározott árat mondani. Ahhoz, hogy megállapítsuk a pontos összeget, látnunk kell az adott autót és a sérülés mértékét. A helyszínen az autófényezés árak elemenként is meghatározhatóak.

Mennyi ideig tart a fényezés?

A komplett hőkamrás fényezés összesen 2-3 órába telik. A fújás befejezése után még várni kell 30-40 percet, hogy az autó teljesen megszáradjon a felfűtött kamrában. Visszahűlés után a művelet már befejezettnek is tekinthető.

Felkeltettük érdeklődését az autó fényezés javítás iránt?

Keressen minket bizalommal